Hos Nordic Funeral tilbyr vi primært produkter med en bærekraftig profil, ment på den måte at det er bio urner som er laget av materialer som brytes ned innen en periode på 10 år, og som ikke er skadelig for vårt miljø.

Dette har vi valgt å gjøre, da vi mener det er likeså viktig å ha omtanke for det miljøet vi lever i og som våre etterkommere skal leve i når vi skal herfra. Alle de produkter vi pt. Har i sortimentet er produsert hos våre sterke samarbeidspartnere, og lever i den grad opp til høy kvalitet og innsikt i materiale bruk.

Dette gjør at vi kan tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser samtidig med at vi har fokus på vårt CO2-fotavtrykk ved korte transportavstander.

Hvorfor heter det Nordic Funeral kan man spørre seg? Det gjør det fordi fokus er på produktenes design, materialene og fargene som vi velger ut fra kriteriene at de skal være enkle, samtidig appellerende, og noen ganger også litt skjeve :-). Smak og behag er selvfølgelig forskjellig, derfor er vårt mål også å ha et bredt sortiment så det er noe for enhver smak.

Av samme årsak sender Nordic Funeral primært ut til Gravkonsulent via f.eks. GLS eller lignende. Kongstanken bak dette er «buss-prinsippet» forstått på den måte, at hvis vi kjører flere sammen sparer vi, om ikke mye, så bare litt drivstoff… mange bekker små… Men har man et hastesalg klarer vi selvfølgelig også det. Men dette betyr også at vi ikke har faste leveringsdager, men at du som Gravkonsulent kan få levert akkurat når det passer deg.


 

biologisk_nedbrydeligt_Nordic_Funeral