Bak Nordic Funeral står Karsten Nielsen. Jeg har arbeidet med utvikling av leverandørens muligheter og rolle i begravelsesbransjen i Europa i mer enn 4 år. Jeg har reist på tvers av kulturer og tradisjoner og møtt fantastiske engasjerte og inspirerende mennesker. Dette har ført til at jeg ønsket å starte Nordic Funeral.

Begravelsesbransjen er en utrolig spennende bransje i utvikling, og jeg vil gjerne være en del av den videreutviklingen, så jeg har valgt å fortsette min reise her. Min inngangsvinkel til begravelsesbransjen er – med omtanke. Med Nordic Funeral ønsker jeg å tilby et alternativ til de valg som finnes i dag på det Skandinaviske marked, med den kongstanke at ens grønne bevissthet ikke behøver å ende når ens liv gjør – om det er eget eller pårørendes valg er underordnet, men at det er et valg med omtanke for seg selv og det miljø vi alle lever i.